2019/2020 19.08.2019  -  07.06.2020
Vejledning

Dance Mix (DMX)

Lidt af hvert

På Dance Mix holdene blander vi en masse forskellige stilarter med gang i. Vi tager udgangspunkt i den musik som er oppe i tiden, og de dansetrin som bliver brugt i musikvideoerne. På Dance Mix 7-10, bruger vi også nogle af de klassiske ‘moves’, som har fået nyt liv igennem Fortnite spillet. Et populært hold for børn og unge, og en god måde at skyde sig ind på hvilken dansestil der passer bedst til netop en selv.
Tilmeld/Læs mere - (8)

LA Style/Hip Hop (LaHip)

LA-Style

Er en new school stilart, der udspringer fra Hip Hop dansere i Los Angeles, hvor den kommercielle Hip Hop, man ser på TV programmer som ‘So You Think You Can Dance’, ‘America’s Best Dance Crew’ m.v. stortrives.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Mini Mix (MiniM)

Minimix

Er for de mindste. Her kombineres MGP, HipHop og Dans – til musik som børnene kender. Vi lægger vægt på at børnene, igennem leg og bevægelse, udvikler, glæden ved dans, deres motorik, tryghed i egen krop og rytmiske forståelse, samt evnen til at indgå socialt på et hold. Mini Mix holdene er byens nok bedste tilbud for børn ned til 4 år!
Tilmeld/Læs mere - (2)

Talent/Show (TAS)
For dig der i forvejen går på et hold på Hips, brænder for at danse, opvise, tage til turnering og vil dygtiggøre dig indenfor en bred vifte af stilarter.Der trænes fokuseret mindst to gange om ugen.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Ballet (Ball.)

Ballet

Er fundamentet for de fleste moderne danse. Vi arbejder med koordination, balance, styrke, spring over gulv, samt koreografier. Vi har hold for både børn, voksne, begyndere og øvede. Vi har også et hold på tå..
Tilmeld/Læs mere - (5)

Breakdance (Break)
På breakdance-holdene kører vi Old School Breakin’ og lærer alle de klassiske gulvøvelser som Windmill, Sixstep, Headspin, Freeze, Flips m.fl.
Noah Farlot har et fantastisk tag på børnene, og har hold for, primært, drenge men også piger helt ned til 5 år.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Pardans (Par)

Pardans

for voksne på Hips foregår på en hyggelig og uformel måde med masser af grin og garanti for god musik. Vi prøver kræfter med både Standard og Latinamerikanske danse, og har hold for unge/voksne på alle niveauer.
På de øvede hold laver vi nye kombinationer hvert år, så man kan sagtens følge med.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Girly Mix (Girly)

Girl Power

I stilarten Girly Mix, som er opfundet af Linette, blandes elementer fra Jazz, Vogue, Dancehall og Hip Hop med et helhjertet fokus på det feminine udtryk. Oplev hendes inspirerende væsen og fyr op for feminin stil og vovemod, Girly Mix er masser af motion, lækre bevægelser og god musik.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Modern/Contemporary (Mo/Co)

Modern/Contemporary

Opstod i starten af 1900 tallet som en modreaktion til klassisk ballet. Den har i den sidste halvdel af det 20. århundrede udviklet sig til, hvad der i dag kaldes Moderne (contemporary) dans. I dag er der tendens til fortsat at bruge ballettens stærke og kontrollerede benarbejde, men ellers er mulighederne uendelige, og i konstant udvikling. Der kan gøres brug af virkemidler som film, lyde, poesi o.s.v. der er kort sagt ingen regler.
Tilmeld/Læs mere - (4)

Electronica (Elect)

Yen David

Blander forskellige elektroniske dansestile med fokus på Shuffle, Melbourne Shuffle, Cutting Shapes, Drum and Bass, Hardjump, Jumpstyle og Dubstep. Undervisningen er dynamisk og sprængfyldt med energi.
En time med høj puls og høj bas.
Tilmeld/Læs mere - (4)

My Style (MySty)

My Style 

Denne stil handler om at eksperimentere med dans, udtryk og nå igennem en masse forskelligartede koreografier med knald på. "My style" trækker en masse inspiration fra dansescenen i Los Angeles og gennem dansen skal der performes og fortælles en historie.
Tilmeld/Læs mere - (1)